Natuur Geneeskundig Orthomoleculair en Massage Therapeut.

Als orthomoleculair massage therapeut bekijk ik gezondheidsklachten vanuit een brede visie.

Niet alleen de klacht zelf wordt volledig in beeld gebracht, maar ook de onderliggende oorzaak wordt opgespoordt.

Wanneer je snapt waar iets vandaan komt je pas dan kan werken aan herstel.

Het herstel is niet alleen van mij afhankelijk maar kan bereikt worden door samen te werken met de cliënt zelf.

Mijn visie is werken vanuit een natuurgericht principe waardoor je het hoogst haalbare kan bereiken bij de cliënt.

In de praktijk betekend dit dat ik werk vanuit een diversiteit van methodieken die u kunnen helpen met uw gezondheid. Ik stel als therapeut een behandelplan met u op alvorens ik met de behandeling of consult start, zodat het direct helder is wat u kunt verwachten en wat het beoogde resultaat is.

Daarnaast ben ik ingeschreven in de beroepsvereniging VBAG. Zei stellen strenge eisen aan hun therapeuten en willen alleen kwaliteitstherapeuten in hun bestand. Ik ben dan ook trots lid te mogen zijn.

Voordeel voor de cliënt is dat hierdoor verschillende zorgverzekeringen de behandelingen vergoeden. Wilt u weten of dit ook voor u telt. Neem dan contact op met uw zorgverzekering. Zei kunnen u vertellen welke rechten van vergoeding u heeft. Ik sta ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het nummer 51144441

Wie ben ik?  

Masseur maar vooral therapeut.

Na 30 jaren in de zorg te hebben gewerkt heb ik de overstap naar therapeutische massage gezet.

Na het behalen van mijn opleiding tot sportmasseur bleken steeds meer mensen bij mij te komen met klachten. Mijn nieuwsgierigheid hen te kunnen helpen was gewekt. Ik startte met de opleiding tot massagetherapeut. Vanuit deze opleiding kon ik steeds meer mensen van hun klachten afhelpen.

Naast massagetherapeut ben ik ook orthomoleculair therapeut geworden. Nu combineer ik deze twee opleidingen in mijn behandeling van cliënten en kom zo al heel snel tot de kern van het probleem, waarna we samen gaan werken aan de oplossing.

Dit is ook gelijk waar ik de energie van mijn vak uithaal. Cliënten inzicht geven in eigen lichaam en functioneren.

Voel je vooral welkom in mijn praktijk.